اطلس قارچ های
خوراکی و سمی
3500 گونه در 12000 تصویر
برای اولین بار در ایران
تالیف و تحقیق از ارمیا پورنگ
· شامل تصاویر ماکروسکپی
· شامل تصاویر میکروسکپی
· شامل تصاویر آناتومی
· شامل تصاویر تولید مثل جنسی و غیر جنسی
· شامل تصاویر میکروسکپی هاگ ها
· شامل تصاویر قارچ های خوراکی
· شامل تصاویر قارچ های غیر خوراکی
· شامل تصاویر قارچ های سمی
· شامل تصاویر قارچ های دارویی
· شامل توضیحات و مباحث قارچ شناسی
· شامل نام های علمی قارچ ها و رده بندی
· شامل پوسترهای بسیار زیبا از انواع قارچ ها
1. مقدمه
2. قارچ و تاریخ
3. علم قارچ شناسی
4. اختلاف نظر در طبقه بندی قارچ ها
5. اهمیت قارچ ها
6. مشخصات عمومی قارچ ها
7. دستگاه رویشی قارچ ها
8. تغذیه ی قارچ ها
9. تقسیم بندی قارچ ها براساس نوع تغذیه
10. آشنایی دقیق تر با زندگی قارچ ها
11. ساختمان شیمیایی سلولی در قارچ ها
12. تقسیم بندی قارچ ها براساس زیست عمومی
13. زندگی انگلی قارچ ها
14. آنتی بیوتیک ها
15. قار چ های خوراکی
16. گونه های متداول قارچ های خوراکی
17. قارچ های سمی کم خطر
18. قارچ های سمی پر خطر و یا مرگ آور
19. علائم مسمومیت قارچ ها
20. روش های درمانی مسمومیت بوسیله قارچ ها
21. طبقه بندی قارچ های سمی بر طبق خواص فیزیولوژی
22. روش های تشخیص قارچ سمی بر پایه دلایل غیر علمی و عامیانه
23. مهمترین راه تشخیص قارچ های سمی بر پایه دلایل علمی
24. قارچ و صنعت
25. سیتولوژی قارچ ها
26. ریخت شناسی قارچ های تک سلولی
27. ساختمان رویشی در قارچ ها
28. انواع ساختمان رویشی
29. روش های اخذ غذا در قارچ ها
30. قارچ در لغت نامه و طب قدیم
31. خواص دارویی قارچ ها
32. قارچ و بیماریهای ژنتیکی
33. مهمترین ترکیبات قارچ های خوراکی
34. ارزش تغذیه ای قارچ های خوراکی
35. آناتومی و ساختار قارچ
36. تولید مثل
37. نحوه انتخاب، خرید ، نگهداری و پخت قارچ
38. پرورش و کشت قارچ خوراکی (تعریف اول)
39. پرورش و کشت قارچ خوراکی (تعریف دوم)
40. قارچ دریایی
41. شناسائی و طبقه بندی پلوروتوس های بومی ایران
42. قارچ های سیاهک
43. پژمردگی آوندی ناشی از ورتیسیلیوم
44. استروماتولایت
45. تصاویر آناتومی چند گونه قارچ
46. قارچ و ادارات پست کشورها
47. 41 سوال و پاسخ
48. علائم
تصاویر گونه هایی از انواع
قارجهای خوراکی و سمی
مقدمه
با این همه دانشی که بشر تاکنون در زمینه قارچ ها بدست آورده هنوز هم رازهای بسیاری باقیمانده که جای پژوهش و کار زیادی را می طلبد و این تحقیق و بررسی در ایران، در حد بسیار ناچیزی صورت گرفته و اهمیت زیادی به آن داده نشده است و تمام اطلاعات ما ایرانیان وابسته به کتب و پژوهشهای خارجی است و در این زمینه چیز زیادی از خود نداریم.
اینجانب با مشاهده جای خالی اطلس قارچ شناسی در میان کتب گیاه شناسی بر آن شدم که این کتاب را گرد آوری و تدوین نمایم، خدا را سپاس که بعد از ده ماه و اندی تحقیق و بررسی در تاریخ 18/8/1387 این کار به نتیجه رسید.
امیدوارم این کتاب برای محققین و دانش پژوهان روزنه ای باشد به افقی روشن.
ارمیا پورنگ
برای خواندن و مشاهده مطالب و تصاویر این اطلس
لطفا به پست بعدی مراجعه نمایید